Boho de winter door

Boho de winter door

Het is winter ❄️ Het blijft toch wel wat aan de frisse kant en dat kan zo nog een tijdje doorgaan, ons Belgenlandje kennende... Hoe kun je dan nu toch in Boho style de winter door ??? Ik heb een paar tips voor jullie💕

Laagjes, laagjes, laagjes...

Het is waarschijnlijk wel al duidelijk dat ik een grote fan ben van laagjes. Je kan met verschillende texturen en prints gaan combineren. Naast het idee dat het wel leuk is om te combineren naar hartelust, is het dus ook wetenschappelijk bewezen dat verschillende fijne laagjes je warmer houden dan 1 dikke laag. Draag dus gerust je cozy trui op je favoriete boho jurk. Of wat dacht je van die leuke kimono met een jeans en een longsleeve tee eronder... dat is pas in boho style de winter door.

Ton sur Ton

Eenzelfde kleur in verschillende tinten samen dragen is niets nieuws onder de zon. Ook hier is het weer zo dat je echt kan gaan spelen met verschillende texturen. Kies voor zachte fragile stofjes in combinatie met harde en stoere stoffen zoals ribfluweel en leer.

Mix & match met prints

Go wild, moonchild... durf te combineren en experimenteren. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Ik ga jullie zeker niet vertellen hoe je dit moet doen, maar als je graag wat advies wil, kan ik dit wel meegeven:

a. kleur zal je prints tot 1 geheel maken. Prints zijn er genoeg; aztec, bloemen, paisley... je kan deze allemaal samen dragen als je maar zorgt dat de basiskleur steeds terugkomt. De basiskleur is dus die kleur waar de print op aangebracht is. Als je deze laat terugkomen in je outfit, creëer je een mooie gedurfde combinatie die toch wat uniformiteit heeft.

b. Ga voor verschillende groottes van print. Om je nu helemaal in grote bloemen of uitgesproken grote prints te hullen, dat is misschien wat druk voor de mensen rondom jou 😘. Het is beter om voor wat contrast in je printgroottes te zorgen. Dat zorgt er ook voor dat je combinatie er ook als een geheel gaat uitzien.

Accessoires mogen altijd

Tijdens de wintermaanden ben ik niet echt in de mood voor echte statement necklaces en grote ringen of lange oorbellen... Aan de andere kant heb ik het idee dat mijn outfit niet af is zonder een mooi juweeltje erbij. Ik kies dan ook voor een kleiner oorbelletje en combineer verschillende lengtes van kettingen bij elkaar... zie je, ook daar kies ik voor laagjes.

Et voilà Bohogirls, met deze tips laat ik jullie vol vertrouwen los op jullie kledingkast. Combineer er maar op los. En show gerust jouw boho winter style op Instagram en / of Facebook met de hashtag #bohowinterstyle

XoXo Ilse 🌺

Terug naar blog

Reactie plaatsen