Bohemian levensstijl

Bohemian levensstijl

We kunnen er niet meer omheen... de grote modehuizen hebben ook in de collecties voor 2024 de Bohemian-stijl omarmd. Nu misschien wel meer dan ooit, zullen we overal die hippie-looks van de seventies zien voorbij komen 🍂.

Ook in ons interieur is boho niet meer weg te denken... invloeden uit Ibiza en Scandinavië zorgen voor de nodige boho touch 🐚.

Wat houdt de Bohemian way of life in?

Nu is de "Boho" way of life wel meer dan enkel wat gewaden uit oma's kast opdiepen en wat interieurspullen bij Ikea shoppen. Het wil ook niet zeggen dat je vanaf nu je huis moet inruilen voor een caravan en gaan samenleven met gelijkgestemden... Wat houdt de Bohemian lifestyle dan echt in?

Volg jouw idealen en dromen

Heb jij ook het idee dat je steeds vaker jezelf voorbij loopt... Ben je soms stiekem een beetje jaloers op die mensen op de socials die gewoon op avontuur vertrekken en wel zien waar de reis hen brengen zal? Dat is waar de Boho way of life om draait. Volg jouw idealen en dromen en wees trouw aan jezelf. Stop met werken om te 'overleven' omdat je te veel om het materiële geeft.

Jij kiest jouw bohemian lifestyle, wees creatief en combineer de kleding die jij mooi vindt. Durf anders te zijn 💕

Wees 1 met de natuur. De natuur is heel belangrijk in deze levensstijl. Over de middag even de natuur in en diep ademhalen, dat is het beste medicijn wat er is 🌿

Ga op avontuur, nee dat hoeft niet meteen een reis naar Bali te zijn, zoek de natuur op in eigen land. Huur een camper en trek rond... Boek een plaatsje op een charmecamping. Of zoek waar je kan overnachten in een yurt... durf buiten de lijntjes te kleuren

En misschien wel het belangrijkste van alles: hou van jezelf zoals je bent. Als je iets aan jezelf wil veranderen, doe het dan vooral voor jezelf en niet omdat je denkt dat dit zo hoort in de maatschappij.

XoXo Ilse 🌺

Terug naar blog

Reactie plaatsen